Cină cu tigaie de vită și cartofi cu sos de ardei roșu prăjit
Cina de carne de vită și cartofi cu sos de ardei roșu prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 346 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie sau blender, puneți ardeii prăjiți și jumătate și jumătate. Capac; proces la viteză medie-mare 30 de secunde până la omogenizare. Pune deoparte.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi. Capac; gatiti 10-12 minute, amestecand frecvent, pana cand se inmoaie.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita, sarea si piperul in ulei 2-3 minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita se rumeneste.
Adăugați broccoli și cartofi.
Se toarnă sos de ardei roșu rezervat peste amestec; aruncați ușor pentru a acoperi. Reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit 2 până la 3 minute sau până când broccoli este crocant-fraged.