Cinnamon Roll Bites

Cinnamon Roll Bites
Cinnamon Roll Bites este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 258 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cinnamon Roll Bites, Cinnamon Roll Bites-2 Puncte, și Mușcături Individuale Calde De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți jumătate și jumătate, apă, unt, zahăr granulat și sare la foc mediu, amestecând ocazional, până când untul este topit. Se răcește până se încălzește (110F până la 46°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Presărați drojdia pe amestecul de unt cald; se amestecă pentru a se dizolva. Se amestecă făina și oul până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
3
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul 5 până la 8 minute sau până se omogenizează. Ungeți vasul mare cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 40 până la 45 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul brun și scorțișoara. Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Pe suprafața ușor făinată, rulați aluatul într-un dreptunghi de 16x12 inci, gros de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Periați 2 linguri de unt topit peste dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Se presară cu amestec de zahăr brun-scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
9
Roll up dreptunghi, începând de la partea de 16 inch; prindeți marginea aluatului în rola pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Tăiați în 24 de felii.
11
Așezați felii în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 40 până la 45 de minute sau până când aluatul aproape că și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coaceți 17 până la 27 de minute sau până se rumenesc. Între timp, într-un castron mediu, bateți toate ingredientele de glazură cu mixerul electric la viteză medie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
CuptorCuptor
BolBol
14
Se întinde pe rulouri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista