Cinci miel condimentat cu Chutney de prune

Cinci miel condimentat cu Chutney de prune
Cinci miel de condimente cu chutney de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $14.69 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 704 calorii, 69G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, cinci pudră de condimente, sos oy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma kiwi, puteți urma acest fel principal cu Kiwi-Berry Pavlova ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cinci miel condimentat cu Chutney de prune, Picior De Miel La Grătar Cu Ceapă Perlată Și Chutney De Prune, și Chutney De Prune.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul, ghimbirul, kiwi-ul, sosul de pește, 1 lingură de sos de soia, ulei vegetal, 1 linguriță de cinci condimente pudră și sare într-un mic robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chineză Cinci CondimentChineză Cinci Condiment
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Întindeți marinada pe ambele părți ale fiecărei bucăți de miel și dați-o la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore. Pentru a face sosul, adăugați vinul roșu, bățul de scorțișoară, pudra de cinci condimente, zahărul brun și sosul de soia într-o cratiță mică și fierbeți până când este gros și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chineză Cinci CondimentChineză Cinci Condiment
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți bățul de scorțișoară și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
4
Încălziți un grătar până când este foarte fierbinte. Atâta timp cât cotletele dvs. sunt mai subțiri de 1/2 inch, acestea ar trebui să se gătească fără a arde pe un grătar foarte fierbinte, dar dacă cotletele dvs. sunt mai groase, poate doriți să utilizați o căldură medie sau să construiți două zone de temperatură dacă utilizați cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Îndepărtați orice exces de marinată din Cotletele de miel și puneți-l pe grătar. Acoperiți și lăsați mielul netulburat până când aveți urme frumoase de grătar pe el.Întoarceți cotletele, acoperiți și grătiți până când sunt gătite la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați mielul într-un platou și cort cu folie. Când carnea este gata, aduceți sosul la fiert la foc mare și adăugați prunele. Se fierbe până când prunele sunt fierte și sosul este gros (aproximativ 1-2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Serviți mielul cu chutney de prune și garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista