Cina în seara asta: supă de pui Ancho cu găluște Masa

Cina in seara asta: supa de pui Ancho cu găluște Masa este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 719 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de roșii, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Cina In Seara Asta: Tlacoyo Masa Buzunare, Cina In Seara Asta: Supa De Pui Curry Cu Morcovi, și Cina In Seara Asta: Crockpot Supa De Pui Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-o oală medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere și fierbeți în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
Se amestecă masa și apa, adăugând mai mult fie după cum este necesar pentru a crea un aluat relativ uscat.
Rulați în găluște mici. Pune deoparte.
Între timp, înmuiați ardeii iute ancho în apă fierbinte timp de 10 minute, până se înmoaie. Deseed-le, dacă se dorește, pentru a diminua spiciness. În timp ce ardeii iute se înmoaie, încălziți o tigaie uscată, mare, de preferință grea la foc mediu-mare și gătiți ceapa, usturoiul și roșiile, întorcându-se doar ocazional, până se înmoaie și se carbonizează peste tot. (Acest lucru se poate face și sub un broiler sau pe un grătar). Aruncați cojile de roșii și combinați roșiile, usturoiul, ceapa și ardeii iute ancho rehidratați într-un blender cu un vârf de sare. Pur și simplu.
Se amestecă amestecul de chile în oală cu puiul și se condimentează după gust cu sare și piper. Curățați și cubați dovleceii sau cartoful chayote și adăugați în oală împreună cu găluștele masa și epazotul sau coriandrul. Când dovleceii sau cartoful sunt aproape fragede, adăugați porumbul. Se condimentează cu sare, piper și suc de lămâie și se servește cu o garnitură de mai mult epazot sau coriandru.