Cina în seara asta: supă de fasole albă și tarhon

Cina in seara asta: supa de fasole albă și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 454 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 78 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, tarhon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina În Seara Asta: Kale Și Paste De Fasole Albă, Cina în seara asta: Gratin de fasole albă cu ardei roșii și rozmarin, și Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de supă grea, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mediu până când untul începe să spumeze.
Adăugați scallions și tocană timp de 2-3 minute, apoi adăugați morcovii și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea și bulionul și dați la fiert.
Adăugați frunzele de dafin și jumătate din frunzele de tarhon, reduceți la foc mic și gătiți timp de 15-20 de minute până când fasolea se destramă. Se amestecă cu un blender, se trece printr-o moară de alimente sau se amestecă până la consistența dorită cu un tocător de cartofi sau fundul unei cutii.
Gustați pentru condimentare și reglați după cum este necesar.
Se servește cu tarhonul tocat rămas, un strop de ulei de măsline și piper negru proaspăt.