Cina în seara asta: sparanghel de primăvară și Hash de slănină
Cina in seara asta: sparanghel de primăvară și șuncă Hash este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 341 calorii. Dacă aveți sparanghel, ouă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: sparanghel și slănină pe pâine prăjită cu unt, Cina în seara asta: Paste cu ierburi de primăvară, și Cina In Seara Asta: Cartofi Rumeniti Cu Seminte De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați slănină într-o tigaie mare din fontă setată la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste si crocant, aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Adăugați cartofii în tigaie, amestecați bine până când sunt acoperiți cu grăsimea topită, apoi întindeți-i într-un singur strat. Condimentează cu sare și piper și gătește fără să amesteci până se rumenesc ușor pe fund. Folosind o spatulă, răsturnați cartofii și gătiți până se rumenesc ușor. Continuați acest proces până când toate părțile sunt ușor rumenite, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați bine. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați sparanghelul, amestecați bine, apoi acoperiți tigaia. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sparanghelul este crocant si fraged, cinci pana la opt minute. Întoarceți slănina în tigaie, amestecați și lăsați să gătească un minut până se încălzește. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă setată la foc mediu. Crăpați ouăle în tigaie și gătiți până când albușurile sunt setate, trei până la patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Împărțiți hash între patru plăci, și de top fiecare cu o ouă prăjite. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă