Cina în seara asta: Spaghete cu cimbru-piure de țelină Chile

Cina în seara asta: Spaghete cu cimbru-piure de țelină Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Spaghete cu cimbru-piure de țelină Chile. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 692 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: Spaghete cu Crab, Chile și mentă, Cina În Seara Asta: Supă De Țelină, și Cina În Seara Asta: Supă De Țelină Curried pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu până când strălucește, apoi adăugați țelina împreună cu un vârf de sare și piper. Gătiți până când țelina a început să se coloreze, apoi adăugați frunzele de cimbru, usturoiul și chile și continuați să gătiți încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
TelinaTelina
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați aproximativ 1/2 cană de apă fierbinte în tigaie, acoperiți și dați focul la minim. Fierbeți până când țelina este fragedă, aproximativ 20 de minute, adăugând mai multă apă dacă tigaia se usucă complet. Odată fraged, zdrobiți țelina cu un tocător de cartofi sau o lingură de lemn pentru a crea un piure rustic. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
TelinaTelina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana la un minut distanta de al dente. Rezervați 1 cană de apă pentru paste înainte de a se scurge, apoi adăugați tăiței în piure împreună cu o parte din apa de gătit pentru paste. Gatiti la foc mic, adaugand apa de paste dupa cum este necesar, pana cand pastele sunt al dente. Finalizați cu untul pentru a crea un sos mătăsos, apoi serviți cu pătrunjel proaspăt și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista