Cina în seara asta: somon cu conopidă prăjită

Cina in seara asta: somon cu conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 4. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de hamsii, căței de usturoi, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Cina În Seara Asta: Conopidă Prăjită Cu Capere, Cina în seara asta: conopidă prăjită cu condimente indiene, și Cina în seara asta: pui cu conopidă prăjită și sos Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Așezați usturoiul, hamsiile, fulgii de ardei roșu și un vârf generos de sare într-un mortar și macinați cu pistil până când este o pastă.
Puneți pasta într-un castron mare și amestecați uleiul de măsline.
Adăugați conopida, aruncați bine în ea este acoperită uniform cu pasta. Aruncați acest amestec într-o tigaie mare de prăjire.
Se transferă la cuptor și se prăjește până când conopida începe să se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Tăiați subțire una dintre lămâi.
Tăiați celălalt în patru pene.
Condimentați somonul pe ambele părți cu sare și piper. Scoateți cu grijă tigaia din cuptor. Cu o pereche de clești, mutați conopida pe părțile laterale ale tigaiei.
Așezați fileurile în centrul tigaiei și acoperiți fiecare file cu două felii de lămâie. Întoarceți tigaia la cuptor. Gatiti pana cand fileurile de somon sunt opace, aproximativ 10 minute.
Serviți somonul și conopida cu o pană de lămâie pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.