Cina în seara asta: somon cu conopidă prăjită

Cina în seara asta: somon cu conopidă prăjită
Cina in seara asta: somon cu conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 4. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de hamsii, căței de usturoi, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Cina În Seara Asta: Conopidă Prăjită Cu Capere, Cina în seara asta: conopidă prăjită cu condimente indiene, și Cina în seara asta: pui cu conopidă prăjită și sos Tahini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați usturoiul, hamsiile, fulgii de ardei roșu și un vârf generos de sare într-un mortar și macinați cu pistil până când este o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Puneți pasta într-un castron mare și amestecați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați conopida, aruncați bine în ea este acoperită uniform cu pasta. Aruncați acest amestec într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se transferă la cuptor și se prăjește până când conopida începe să se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați subțire una dintre lămâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Tăiați celălalt în patru pene.
8
Condimentați somonul pe ambele părți cu sare și piper. Scoateți cu grijă tigaia din cuptor. Cu o pereche de clești, mutați conopida pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați fileurile în centrul tigaiei și acoperiți fiecare file cu două felii de lămâie. Întoarceți tigaia la cuptor. Gatiti pana cand fileurile de somon sunt opace, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Serviți somonul și conopida cu o pană de lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista