Cina în seara asta: sandviș cu friptură cu castraveți, salată de ghimbir și maioneză Neagră din Chile

Cina în seara asta: sandviș cu friptură cu castraveți, salată de ghimbir și maioneză Neagră din Chile
Cina in seara asta: Sandwich friptură cu castravete, salata de ghimbir, si maioneza Chile negru este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de rulouri cibatta, gălbenuș de ou, ardei iute chiptole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cina în seara asta: sandviș cu friptură cu porumb, roșii și Avocado, Cina în seara asta: salată de sfeclă prăjită cu pansament Guajilo Chile, și Cina în seara asta: salată de cartofi Fingerling cu Chile verde-Salsa Cilantro.

Instrucțiuni

1
Pentru maioneza neagră din chile: dacă folosiți o sobă cu gaz, porniți unul dintre arzătoare la înălțime. Țineți unul dintre ardeii iute chipotle cu o pereche de clești chiar deasupra flăcării și încărcați-l pe toate părțile. Se va umfla ușor și apoi se va înnegri. Puneți chile deoparte și repetați cu al doilea chipotle chile și ancho chile. Dacă nu aveți aragaz, puneți o tigaie din fontă la foc mare și prăjiți ardeii iute pe tigaie. Când ardeii iute sunt reci la atingere, aruncați tulpinile și scoateți semințele din ancho.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Aruncați ardeii iute într-un robot de bucătărie și măcinați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se transferă într-un castron și se toarnă în 1 cană de ulei. Se amestecă bine. Fără a curăța robotul de bucătărie, adăugați gălbenușurile de ou, usturoiul, sucul de lămâie, zahărul, sarea și două linguri de apă. Procesați până la combinare. Cu motorul pornit, stropiți încet în uleiul de chile într-un flux constant. Maioneza trebuie să fie groasă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ulei De ChiliUlei De Chili
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru sandvișul cu friptură: condimentați friptura cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Se toarnă lingurița de ulei într-o tigaie din fontă setată la foc mare. Când începeți să fumați, adăugați friptura. Gatiti pana se rumeneste bine pe fund, aproximativ cinci minute, apoi intoarceti. Gatiti pana se rumeneste bine pe acea parte, aproximativ inca cinci minute. Verificați temperatura cu un termometru pentru carne; ar trebui să înregistreze aproximativ 140 de grade. Dacă da, lăsați deoparte și lăsați să se odihnească timp de cinci minute. (Dacă este sub 140 de grade, gătiți încă un minut sau două pe fiecare parte.) Apoi tăiați subțire carnea împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți o parte din mijlocul fiecărei bucăți de ciabatta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
7
Întindeți o lingură de maioneză neagră de chile pe fiecare jumătate superioară. Împărțiți friptura, castravetele, ghimbirul și coriandrul între cele patru jumătăți inferioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ardei ArbolArdei Arbol
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Stropiți fiecare cu suc de lămâie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Așezați jumătățile superioare pe fiecare, cu maioneza în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
10
Servește.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista