Cina în seara asta: salată de orez cu Pesto și creveți
Cina in seara asta: salata de orez cu Pesto și creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, creveți, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: orez prăjit cu creveți și slănină, Cina în seara asta: orez cu Chorizo, creveți și măsline verzi, și Cina în seara asta: salată de creveți, Jicama și Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați orezul într-o oală cu 2 căni de apă.
Adăugați un vârf de sare și o lingură de unt. Aduceți apa la fierbere și apoi reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Se ia de pe foc, se ține acoperit și se lasă deoparte 5-10 minute. Pufați cu o furculiță și așezați-vă pe o tigaie pentru a se răci.
Scoateți cojile din creveți. Aruncați într-o oală umplută cu apă. Aduceți la fierbere.
Scoateți cojile cu o strecurătoare și apoi aruncați creveții. Opriți focul, acoperiți și lăsați deoparte 8-10 minute. Când ați terminat, aruncați puțină apă cu gheață pentru a se răci. Uscați pe niște prosoape de hârtie.
Între timp, gătiți bucățile de sparanghel în puțină apă fierbinte timp de 5 minute. Când ați terminat, șocați-le în apă cu gheață, apoi uscați-le pe prosoape de hârtie.