Cina în seara asta: salată de cartofi și sparanghel cu sos de muștar

Cina în seara asta: salată de cartofi și sparanghel cu sos de muștar
Cina in seara asta: salata de cartofi și sparanghel cu sos de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 292 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sparanghel, muștar dijon, muștar grosier și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: salată de cartofi dulci cu ceapă caramelizată și pansament Guajillo Chile, Cina in seara asta: sparanghel cu sos de muștar Crincalme Fraiche și Prosciutto, și Salată de linte de cartofi prăjiți și sparanghel cu sos acidulat de muștar-lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți două vase mari de apă la fierbere. Într-una dintre ele, adăugați cartofii și gătiți timp de 20 de minute. Când ați terminat, scurgeți și lăsați cartofii să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Tăiați-le în bucăți de mușcătură.
3
În timp ce cartofii se gătesc, aruncați sparanghelul în a doua oală cu apă. Gatiti aproximativ 3 minute. Apoi scoateți cu clești și șoc în castron mare de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se lasă să se răcească complet, apoi se scurge și se usucă. Feliați pe jumătate pe lungime.
5
În aceeași oală, adăugați morcovii și gătiți timp de aproximativ 6 minute. Când ați terminat, scurgeți într-o strecurătoare. Aruncați morcovii într-un castron mare cu apă cu gheață. Când se răcește, se scurge, se usucă și apoi se aruncă într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se amestecă împreună smântâna și cele două muștar. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați cartofii, morcovii și cea mai mare parte a sparanghelului. Aruncați până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Se servește cu o parte din sparanghel suplimentar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista