Cina în seara asta: salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că dați cina în seara asta: salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 324 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $2.4 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet de sherry, nuci de pin, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin, Cina în seara asta: salată caldă de pui cu rucola, capere și nuci de pin, și Cina in seara asta: Paste cu sparanghel, lamaie si nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardeți ardeii pe toate părțile până se înnegrește. Acest lucru se poate face fie așezându-le deasupra aragazului, fie sub broiler, întorcându-le la fiecare minut sau cam așa ceva. Când este carbonizat, puneți-l într-o pungă de plastic, legați-l și lăsați ardeii să se aburească timp de 15 minute. Îndepărtați pielea ardeilor (ar trebui să fie foarte ușor să faceți acest lucru), îndepărtați pielea și tăiați ardeii în fâșii de 1/3 inch.
Așezați într-un castron mare.
Între timp, sautați slănina într-o tigaie mare până când este gătită.
Scoateți bucățile de slănină și scurgeți-le pe un prosop de hârtie.
Adăugați usturoiul tocat și fulgii de ardei roșu în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați cimbru tocat, gătiți timp de 10 secunde și apoi turnați oțetul. Opriți căldura.
Prăjiți nucile de pin așezându-le într-o tigaie la foc mediu. Agitați tigaia la fiecare 30 de secunde și gătiți până când nucile de pin au dezvoltat culoarea, dar nu s-au înnegrit.
Se toarnă pansamentul peste ardeii roșii. Condimentează cu sare și presară deasupra nucile de pin prăjite.