Cina în seara asta: salată caldă de cârnați și linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cina în seara asta: cârnați calzi și salată de linte. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 647 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, alune, subțire de arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Cina În Seara Asta: Salată Caldă De Calmar, Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, și Cina în seara asta: salată caldă de fasole Cannellini și ierburi.
Instrucțiuni
Fierbeți lintea cu cârnați în multă apă și un buchet garni (franceză pentru "buchet garnisit"; opțional), timp de 30 până la 40 de minute, până când lintea este gătită. (Alte tipuri de linte vor necesita mai puțin timp de gătit.)
Între timp, călește slănina la foc mediu până se rumeneste, dar nu crocantă.
Combinați dijonul, uleiul de măsline, șalotele, arpagicul și slănina cu grăsimea într-un borcan sau castron mic. Se agită bine sau se bate, apoi se adaugă oțetul balsamic puțin câte puțin pentru a forma o vinaigretă. Se condimentează cu sare și piper.
Odată răcit, feliați cârnații. Aruncați lintea cu vinaigreta și acoperiți cu cârnații tăiați felii. Terminați cu puțină șalotă tocată, arpagic și alune.