Cina în seara asta: Risotto maro cu dovlecei de vară, Favas și mentă
Cina de rețetă în seara asta: Risotto maro cu Squash de vară, Favas și menta ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. Pentru $ 4.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 813 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de mentă, păstăi de fasole fava și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul brun cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Cina În Seara Asta: Risotto De Dovleac De Vară, Cina În Seara Asta: Risotto La Cuptor Cu Dovlecei, și Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capătul rădăcinii dovlecelului sau dovlecelului și radeți pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Presărați cu câteva vârfuri de sare, aruncați bine și lăsați să se scurgă într-o strecurătoare în chiuvetă în timp ce pregătiți orezul.
Într-o oală mare și grea, încălziți 3 linguri de unt la foc mediu până când spuma dispare.
Adăugați șalota sau ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc. Între timp, aduceți bulionul de legume la fiert într-o oală separată.
Adăugați orezul în șalotă, amestecând bine pentru a acoperi untul și gătiți până când orezul începe să pară translucid, aproximativ două minute.
Se toarnă vinul dintr-o dată și se dă focul la mare. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul este absorbit.
Adăugați câteva oale din bulionul de legume și gătiți, amestecând des, până la absorbție.
Adăugați tot restul de legume rămase, acoperiți oala și gătiți până când tot stocul este absorbit, 45-50 de minute. La fiecare 5 minute, amestecați bine pentru a preveni lipirea orezului de fund. Dacă stocul este absorbit și orezul nu este încă fraged, adăugați apă clocotită după cum este necesar până când nu mai este greu în centru.
În timp ce orezul se gătește, aduceți o oală cu apă sărată la fiert și gătiți fasolea fava timp de 5 minute.
Scurgeți, transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci, apoi strecurați-le din piele.
Când orezul este aproape gata, stoarceți apa din dovleceii mărunțiți sau dovleceii și amestecați în orez. Odată ce orezul este gătit, amestecați fasolea fava, parmezanul și untul rămas.
Adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a da orezului o consistență liberă. Se amestecă menta tocată, se condimentează cu piper negru și sare (dacă este necesar) și se servește.