Cina în seara asta: Risotto maro cu dovlecei de vară, Favas și mentă

Cina în seara asta: Risotto maro cu dovlecei de vară, Favas și mentă
Cina de rețetă în seara asta: Risotto maro cu Squash de vară, Favas și menta ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. Pentru $ 4.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 813 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de mentă, păstăi de fasole fava și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul brun cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Cina În Seara Asta: Risotto De Dovleac De Vară, Cina În Seara Asta: Risotto La Cuptor Cu Dovlecei, și Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul rădăcinii dovlecelului sau dovlecelului și radeți pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2
Presărați cu câteva vârfuri de sare, aruncați bine și lăsați să se scurgă într-o strecurătoare în chiuvetă în timp ce pregătiți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Într-o oală mare și grea, încălziți 3 linguri de unt la foc mediu până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați șalota sau ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc. Între timp, aduceți bulionul de legume la fiert într-o oală separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați orezul în șalotă, amestecând bine pentru a acoperi untul și gătiți până când orezul începe să pară translucid, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Se toarnă vinul dintr-o dată și se dă focul la mare. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați câteva oale din bulionul de legume și gătiți, amestecând des, până la absorbție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Adăugați tot restul de legume rămase, acoperiți oala și gătiți până când tot stocul este absorbit, 45-50 de minute. La fiecare 5 minute, amestecați bine pentru a preveni lipirea orezului de fund. Dacă stocul este absorbit și orezul nu este încă fraged, adăugați apă clocotită după cum este necesar până când nu mai este greu în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
În timp ce orezul se gătește, aduceți o oală cu apă sărată la fiert și gătiți fasolea fava timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Scurgeți, transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci, apoi strecurați-le din piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Când orezul este aproape gata, stoarceți apa din dovleceii mărunțiți sau dovleceii și amestecați în orez. Odată ce orezul este gătit, amestecați fasolea fava, parmezanul și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
12
Adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a da orezului o consistență liberă. Se amestecă menta tocată, se condimentează cu piper negru și sare (dacă este necesar) și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista