Cina în seara asta: puiul picant de ghimbir și lămâie al lui Jacques P Lincorpin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: puiul picant de ghimbir și lămâie al lui Jacques P. Această rețetă servește 2 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 240 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, făină, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: puiul prăjit rapid al lui Jacques P. P. P. P. P., Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin, și Tortul preferat de lire sterline al lui Jacques P. P. P. P..
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună sarea, pudra de chili, chimenul măcinat, cimbru uscat, ardeiul cayenne și făina într-un castron. Înveliți pulpele de pui în acest amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Picior De Pui
Chimen Măcinat
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie mare de sote setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați coaja de lămâie, coaja de portocală, ghimbirul proaspăt, usturoiul și cidrul de mere dulce. Răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite și aduceți-l la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și gătiți timp de 15 minute.