Cina în seara asta: pui praf de fenicul cu unt brun și capere

Cina în seara asta: pui praf de fenicul cu unt brun și capere
Cina in seara asta: fenicul-prăfuit de pui cu unt brun și capere ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 326 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.49 pe portie. Un amestec de sare, unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cina in seara asta: Paste cu unt brun, capere, Nuci si spanac, Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie, și Cina în seara asta: pui prăjit la tigaie cu măsline, capere și vermut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună feniculul măcinat și sarea. Uscați pieptul de pui, apoi presărați sarea de fenicul peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați 1 lingură de unt și tot uleiul într-o tigaie setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați pieptul de pui cu pielea în jos în tigaie. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute pe o parte, pana cand gatiti pana la capat. Puneți pieptul de pui deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă caperele și sucul de portocale, se fierbe și se elimină bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti un minut sau cam asa ceva, sau pana se ingroasa. Opriți focul și adăugați restul de unt. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Puneți puiul și turnați sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista