Cina în seara asta: pui praf de fenicul cu unt brun și capere

Cina in seara asta: fenicul-prăfuit de pui cu unt brun și capere ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 326 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.49 pe portie. Un amestec de sare, unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cina in seara asta: Paste cu unt brun, capere, Nuci si spanac, Cina în seara asta: Paste cu ton, nuci de pin, semințe de fenicul, capere și lămâie, și Cina în seara asta: pui prăjit la tigaie cu măsline, capere și vermut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună feniculul măcinat și sarea. Uscați pieptul de pui, apoi presărați sarea de fenicul peste pieptul de pui.
Adăugați 1 lingură de unt și tot uleiul într-o tigaie setată la foc mediu.
Așezați pieptul de pui cu pielea în jos în tigaie. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute pe o parte, pana cand gatiti pana la capat. Puneți pieptul de pui deoparte.
Se toarnă caperele și sucul de portocale, se fierbe și se elimină bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti un minut sau cam asa ceva, sau pana se ingroasa. Opriți focul și adăugați restul de unt. Se amestecă bine.
Puneți puiul și turnați sosul peste pui.