Cina În Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Supă Prăjită De Chile Poblano)

Cina in seara asta: Crema de Chile Poblano (prăjită Chile Poblano supa) ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție conține 327 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, tortilla de porumb, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina in seara asta: supa de porumb cremos cu prăjită poblano Chile, Vincent Price Sopa Poblano - Supă De Chile Poblano, și Cina în seara asta: salată nouă de cartofi prăjiți cu maioneză Poblano.
Instrucțiuni
Așezați poblanos peste o flacără deschisă, întorcându-vă des, până când se înnegrește pe toate părțile.
Se transferă într-o pungă de plastic și se lasă la abur timp de 15 minute. Apoi îndepărtați pielea, Îndepărtați tulpinile și semințele și tăiați-le în benzi subțiri.
Adăugați untul într-o oală mare setată la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până când sunt transparente. Apoi adăugați usturoiul și gătiți încă 5 minute, având grijă să nu rumeniți usturoiul. Aruncați poblanos feliat și gătiți timp de 20 de minute, amestecând des.
Adăugați un vârf de sare și piper, epazotul și bulionul de pui. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim și gătiți timp de 15 minute.
Pureați amestecul într-un blender. Reveniți la oală și turnați laptele.
Se încălzește ușor. Apoi scoateți o cană de 1/2 și amestecați-o cu reques-urile într-un castron mic.
Adăugați acest lucru înapoi la supă. Gust pentru sare.
Feliați tortilele în benzi groase de 1/2 inch.
Se toarnă puțin ulei de canola într-o tigaie setată la foc mediu-mare.
Adăugați câteva dintre fâșiile de tortilla și gătiți câteva secunde pe fiecare parte până când sunt crocante.
Se scurge pe un prosop de hârtie. Repetați cu benzile rămase.
Serviți supa cu câteva fâșii de porumb și câteva creme stropite deasupra.