Cina în seara asta: cotlet de porc tăiat gros cu mere și ceapă
Cina în seara asta: Cotletele de porc tăiate gros cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 431 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. Un amestec de ceapă, sare și piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 227 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat, Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina In Seara Asta: Cotlet De Porc Cu Sos De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați orice exces de grăsime din cotlet și condimentați liberal cu sare și piper. Într-o tigaie foarte mare, grea (suficient de mare pentru a ține cotletele cu spațiu liber, de preferință fontă), încălziți uleiul la foc mare. Odată ce este strălucitor și foarte fierbinte, adăugați cotletele cu grijă și gătiți netulburate câteva minute pentru o căutare Bună, aproximativ 5 minute. Întoarceți și căutați cealaltă parte, apoi scoateți cotletele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Întoarceți focul la mediu-mic și rotiți în unt, apoi adăugați mărul și ceapa. Gatiti pana ceapa devine aurie si marul se inmoaie, 8-10 minute, apoi degelati tigaia cu berea sau alt lichid. Întoarceți cotletele în tigaie și gătiți, întorcând ocazional și acoperind cu sosul, încă 5-10 minute, până când cotletele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Dacă doriți, scoateți cotletele și dați focul la mare pentru a îngroșa sosul.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.