Cina în seara asta: coaste de rezervă dulci și acri
Cina in seara asta: coaste de rezervă dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 459 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, vin de orez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Coaste de rezervă pentru grătar dulce și acru, Coaste de rezervă dulci și Acre în stil chinezesc, și Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați coastele între oase folosind un cuțit sau un cleaver ascuțit. Folosind un satâr, tăiați-le cu grijă în segmente de 2 inci (sau rugați-l pe butcher să o facă pentru dvs.).
Așezați segmente de coaste în oală de sos de dimensiuni medii. Acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Îndepărtați orice gunoi care iese la suprafață cu lingura. Odată ce fierbe, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic.
Adăugați vin de orez chinezesc, un vârf de sare și jumătate din ghimbir și ceapă verde. Gatiti timp de 15 minute, degresand ocazional. Rezervați 1 cană de lichid de gătit, apoi strecurați coastele într-o strecurătoare și aruncați ghimbirul și ceapa verde.
Se toarnă ulei în wok mare setat la foc mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați ghimbirul rămas și ceapa verde. Gatiti timp de 30 de secunde, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand parfumati.
Adăugați coaste. Gatiti doua minute pana incep sa se rumeneasca.
Adăugați lichid de gătit rezervat, sos de soia, zahăr, oțet negru și ulei de susan. Se fierbe puternic până se reduce la glazură, aproximativ 5 minute.
Serviți coaste cu orez alb.