Cina În Seara Asta: Ardei Umpluți Cu Cuscus
Nevoie de o felul principal vegetarian? Cina în seara asta: ardeii umpluți cu cuscus ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 407 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cuscus, ardei gras, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cina în seara asta: cârnați Merguez cu gulere și cuscus, Cina în seara asta: salată de creveți și ardei prăjiți, și Cina in seara asta: cârnați picant Italian cu ardei Sandwich.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F. la foc mediu, sautati ceapa si morcovul in uleiul de masline pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 4-5 minute.
Adăugați condimentele și amestecați, gătind aproximativ două minute pentru a permite aromelor să se căsătorească.
Aranjați jumătățile de ardei într-un vas de copt, astfel încât să fie confortabile.
Se toarnă bulionul rămas în fundul vasului.
Puneți 1/4 cană din amestecul de cuscus în fiecare jumătate de ardei, apoi cuibăriți o uncie de brânză de capră în centru. Distribuiți amestecul de cuscus rămas printre ardei, apăsând în jos pentru a umple colțurile și acoperiți cu brânza de capră rămasă.
Acoperiți bine vasul cu folie de staniol și coaceți până la abur și fraged, aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia și gătiți încă 5 minute sau fierbeți scurt pentru a rumeni blaturile.