Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cina de friptură de pui cu aragaz lent. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. O porție conține 250 de calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1199 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Cina De Friptură De Porc De Iarnă Cu Aragaz Lent, și Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, puneți cartofi, morcovi și ceapă dezghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Presărați puiul cu sare și piper; așezați peste legume în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se toarnă sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
5
Se amestecă mazărea dezghețată. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 15 minute mai mult sau pana cand mazarea este frageda.