Cina pentru doi: Tacos cu friptură Chipotle

Cina pentru doi: Tacos de friptură Chipotle ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 861 calorii. Pentru $ 8.73 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru ziua valentin. Un amestec de var, tortilla de porumb, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu cremă Chipotle și Guacamole, Cina În Seara Asta: Tacos De Vită Chipotle, și Cina În Seara Asta: Tacos Cu Salată De Pui Chipotle.
Instrucțiuni
Folosind un robot de bucătărie, un blender manual sau un blender, piureați ardeii chipotle cu sos până se omogenizează. Condimentați friptura de flanc cu sare și puneți-o într-o pungă mare de plastic cu chipotle pur approxide. Frecați marinada peste friptură. Se lasă deoparte la marinat timp de 15 minute.
Clătiți robotul de bucătărie sau bolul blenderului.
Așezați avocado și smântână în robotul de bucătărie sau blender și piureul până se omogenizează. Se condimentează după gust cu sare și se lasă deoparte.
Scoateți fripturile din marinată și ștergeți excesul cu un prosop de hârtie. Aprindeți un coș mare plin de cărbuni și așteptați până când sunt acoperiți de cenușă cenușie.
Se întinde uniform pe 1/2 de grătar, lăsând cealaltă jumătate goală.
Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți și lăsați grătarul să se preîncălzească timp de 5 minute. Răzuiți grătarele de gătit curate, apoi așezați friptura de flanc peste partea fierbinte a grătarului. gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 3 minute. Întoarceți friptura și continuați să gătiți până când a doua parte este bine carbonizată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați friptura pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când centrul fripturii înregistrează 125 de metri cubi F pe un termometru citit intant pentru mediu-rar sau 135 de metri cubi pentru mediu, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați friptura să se odihnească cel puțin 5 minute.
Scoateți fripturile din marinată și ștergeți excesul cu un prosop de hârtie. Preîncălziți o tigaie pentru grătar ușor unsă la foc mare până când fumați ușor.
Așezați friptura de flanc pe grătar. gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 3 minute. Întoarceți friptura și continuați să gătiți până când a doua parte este bine carbonizată, cu aproximativ 3 minute mai mult. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, răsturnând friptura în fiecare minut până când centrul fripturii înregistrează 125 de metri F pe un termometru citit intant pentru mediu-rar sau 135 de metri pentru mediu, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați friptura să se odihnească cel puțin 5 minute.
Între timp, așezați scallions pe grătar și gătiți până se carbonizează și se înmoaie, 2 până la 3 minute în total. Puneți deoparte și tocați aproximativ. Feliați friptura de flanc subțire împotriva bobului.
Se servește cu tortilla caldă, piure de avocado, varză, tei, scallions la grătar și coriandru.
Asamblați tacos - urile după cum doriți: o tortilla caldă, o mână de varză, niște friptură, scallions și cilantro, acoperite cu o lingură de cremă de avocado și un spritz de suc de lămâie.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.