Cina in seara asta: tocană de Posole roșu cu pui

Cina in seara asta: tocană de Posole roșu cu pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: tocană roșie cu pui. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pene de var, sare kosher, hominy și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Tocană De Vită Sichuan Cu Foc Rapid, Cina în seara asta: tocană de năut și spanac în stil maur, și Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, combinați puiul, hominy, bulionul și apa. Aduceți la fierbere și fierbeți ușor până când puiul este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
HominyHominy
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți bucățile de pui să se răcească pe o farfurie, apoi separați carnea de oase, piele și cartilaj. Tăiați aproximativ carnea și aruncați restul. Păstrați puiul umed într-un castron mic, cu o parte din bulionul fierbinte turnat peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, încălziți o tavă sau o tigaie din fontă fără ulei la foc mediu-mic și adăugați ardeii iute uscați, cățelul de usturoi și ceapa. Gatiti, rotind ocazional, pana se inmoaie si se rumeneste. Aveți grijă să nu ardeți chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se transferă într-un castron și se acoperă cu apa clocotită pentru a reconstitui ardeii iute, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați amestecul de chile și înmuierea apei într-un blender, piure și adăugați la supă (faceți acest lucru puțin câte puțin pentru a controla picantul). Fierbeți totul împreună timp de cel puțin 20 de minute. Când aroma este dezvoltată, adăugați carnea de pui în supă și fierbeți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se servește cu varză, ridiche sau ceapă. Oferiți oregano să se presară deasupra și serviți cu pene de var și tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista