Cina in seara asta: tocană de Posole roșu cu pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: tocană roșie cu pui. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pene de var, sare kosher, hominy și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Tocană De Vită Sichuan Cu Foc Rapid, Cina în seara asta: tocană de năut și spanac în stil maur, și Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, combinați puiul, hominy, bulionul și apa. Aduceți la fierbere și fierbeți ușor până când puiul este doar gătit.
Scoateți bucățile de pui să se răcească pe o farfurie, apoi separați carnea de oase, piele și cartilaj. Tăiați aproximativ carnea și aruncați restul. Păstrați puiul umed într-un castron mic, cu o parte din bulionul fierbinte turnat peste el.
Între timp, încălziți o tavă sau o tigaie din fontă fără ulei la foc mediu-mic și adăugați ardeii iute uscați, cățelul de usturoi și ceapa. Gatiti, rotind ocazional, pana se inmoaie si se rumeneste. Aveți grijă să nu ardeți chile.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu apa clocotită pentru a reconstitui ardeii iute, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul de chile și înmuierea apei într-un blender, piure și adăugați la supă (faceți acest lucru puțin câte puțin pentru a controla picantul). Fierbeți totul împreună timp de cel puțin 20 de minute. Când aroma este dezvoltată, adăugați carnea de pui în supă și fierbeți încă câteva minute.
Se servește cu varză, ridiche sau ceapă. Oferiți oregano să se presară deasupra și serviți cu pene de var și tortilla.