Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci)

Nevoie de o felul principal vegan? Cina în seara asta: Spaghetti alla boscaiola (Spaghete cu sos de roșii și ciuperci) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 565 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de spaghete, pătrunjel, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Cina in seara asta: spaghete Cu sos de rosii ghimbir, Cina în seara asta: Spaghete cu roșii și suc de portocale, și Spaghete cu măsline și roșii (Spaghetti Alla Puttanesca) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă jumătate din ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ un minut sau două. Aruncați în cutia de roșii și transformați căldura la mediu-mare. Rupeți roșiile cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, aproximativ 15 minute.
În timp ce roșiile se gătesc, turnați restul de ulei într-o altă tigaie și adăugați ciupercile feliate. Gatiti la foc mediu pana incep sa elibereze apa, aproximativ 5 minute. Întoarceți focul la minim, condimentați cu sare și presărați pătrunjelul tocat.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Adăugați spaghetele și gătiți conform instrucțiunilor de pe cutie până la al dente.
Se transferă în tigaie cu sosul de roșii, se aruncă până se acoperă.
Adăugați ciupercile și aruncați.
Se servește cu o stropire de brânză, un strop de ulei de măsline bun și se condimentează cu sare și piper după gust.