Cina in seara asta: scoici de mare alla Caprese

Cina in seara asta: scoici alla Caprese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 249 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 95 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de busuioc, roșii de moștenire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Pastan Alla Puttanesca, Cina in seara asta: Pastan alla Norma, și Cina in seara asta: Saltimboccan alla Romana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune cu o piață sau o plită mare din fontă în interior sau încălziți plita pe o plită (Vezi nota).
Așezați feliile de ceapă roșie pe suprafața fierbinte fără ulei și condimentați blatul cu sare. Gatiti pana se inmoaie si se carbonizeaza, 5-7 minute. Întoarceți, condimentați a doua parte și gătiți până când a doua parte este carbonizată.
Între timp, așezați roșiile într-un bol mare de amestecare și rupeți frunzele de busuioc peste ele. Odată ce ceapa s-a fiert și s-a răcit ușor, se separă în inele și se împrăștie peste roșii.
Stropiți cu 4 linguri de ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper.
Așezați amestecul de roșii pe un platou.
Sculptați cu grijă un model de tablă de șah într-o parte a fiecărei scoici (aproximativ 1/4 inch adâncime) și aruncați-le cu sare, piper și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Preîncălziți suprafața de gătit până când este foarte fierbinte, apoi gătiți scoicile, design-side-down, până devin aurii și aproape fierte, 5-7 minute. Întoarceți și gătiți doar 30 de secunde pe a doua parte, apoi scoateți-o de pe foc. Aranjați salata de roșii, strângeți jumătățile de lămâie peste tot și acoperiți cu sare de mare fulgioasă.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.