Cina in seara asta: Paste cu verdeata si fasole

Cina in seara asta: Paste cu verdeata si fasole
Cina in seara asta: Paste cu verdeață și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 627 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți fasole de afine în păstăi, frunze de salvie, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: Paste cu Pesto, cartofi și fasole verde, Cina în seara asta: Paste cu fasole Fava, ardei gras roșu și slănină, și Cina in seara asta: saut andouille și verdețuri cu crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți fasolea din păstăi și puneți-o într-o tigaie mică cu un litru de apă, frunze de dafin, jumătate de salvie, morcov, 1 cățel de usturoi și puțin ulei de măsline. Aduceți la fierbere și gătiți până când fasolea este cremoasă și fragedă, 20-40 de minute, în funcție de mărimea și vârsta boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a menține fasolea doar puțin supă, care va fi o componentă a sosului mai târziu. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Se toacă verdeața și se încălzește o a doua tigaie cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă ceapa și se gătește ușor până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați restul de 3 căței de usturoi, Salvia rămasă și un vârf de fulgi de ardei roșu zdrobiți. După câteva minute, adăugați verdeața împreună cu un strop de apă de gătit cu fasole sau apă de la robinet și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
VerziiVerzii
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista