Cina in seara asta: muschiulet de porc La Mexicana

Cina in seara asta: muschiulet de porc La Mexicana
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cina in seara asta: muschiulet de porc La Mexicana ar putea fi o reteta uimitoare pentru a incerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, epazot de ramură sau, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Filet De Porc, Cina in seara asta: saut friptură A La Mexicana, și Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii peste flacăra deschisă a aragazului sau broiler, întorcându-se până se înnegrește peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se transferă într-un castron și se acoperă cu un prosop de bucătărie până se răcește suficient pentru a se descurca. Îndepărtați pielea înnegrită și clătiți-o sub apă rece pentru a îndepărta semințele. Feliați în benzi subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Între timp, sărați cu generozitate bucățile de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți uleiul până aproape de fumat, apoi adăugați carnea de porc și prăjiți la foc mediu-mare până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
5
Scoateți carnea de porc, lăsând uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa feliată și gătiți 4-5 minute la foc mediu până devin aurii, dar încă crocante, apoi adăugați usturoiul și fâșiile poblano și gătiți până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați roșiile, bulionul sau apa cu Worcestershire și epazotul dacă utilizați. Se aduce la fierbere și se gătește până se îngroașă ușor, 4-5 minute, apoi se adaugă carne și coriandru dacă se folosește. Fierbeți până când carnea de porc este gătită. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista