Cina in seara asta: muschiulet de porc La Mexicana

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cina in seara asta: muschiulet de porc La Mexicana ar putea fi o reteta uimitoare pentru a incerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, epazot de ramură sau, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Filet De Porc, Cina in seara asta: saut friptură A La Mexicana, și Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii peste flacăra deschisă a aragazului sau broiler, întorcându-se până se înnegrește peste tot.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu un prosop de bucătărie până se răcește suficient pentru a se descurca. Îndepărtați pielea înnegrită și clătiți-o sub apă rece pentru a îndepărta semințele. Feliați în benzi subțiri.
Între timp, sărați cu generozitate bucățile de filet.
Încălziți uleiul până aproape de fumat, apoi adăugați carnea de porc și prăjiți la foc mediu-mare până se rumenesc peste tot.
Scoateți carnea de porc, lăsând uleiul în tigaie.
Adăugați ceapa feliată și gătiți 4-5 minute la foc mediu până devin aurii, dar încă crocante, apoi adăugați usturoiul și fâșiile poblano și gătiți până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile, bulionul sau apa cu Worcestershire și epazotul dacă utilizați. Se aduce la fierbere și se gătește până se îngroașă ușor, 4-5 minute, apoi se adaugă carne și coriandru dacă se folosește. Fierbeți până când carnea de porc este gătită. Condimentează cu sare după gust.