Cina In Seara Asta: Gratar Chipotle Flanc Friptură Torta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: friptură de flanc Chipotle la grătar Tortan o încercare. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.94 pe portie. O porție conține 465 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, suc de lime, jalape murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Panini cu friptură de flanc cu brânză de capră și ceapă caramelizată, Cina in seara asta: friptură la grătar cu sos Gribiche, și Cina in seara asta: friptură la grătar cu roșii și Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura pe o tăietură. Faceți trei tăieturi diagonale în carne, cu o grosime de aproximativ 1/2 inch pe ambele părți.
Așezați într-o pungă de plastic împreună cu 1 linguriță de sare, sucul a 2 limes, usturoi și chipotles în adobo. Agitați punga pentru a distribui uniform marinada. Se lasă deoparte 30 de minute la temperatura camerei.
Între timp, turnați oțetul de mere și zahărul într-o oală împreună cu 1 cană de apă. Aduceți la foc mic, apoi opriți focul și adăugați 1/2 linguriță de sare și oțetul balsamic. Se amestecă bine și apoi se toarnă acest amestec într-un castron și se adaugă feliile de ceapă roșie. Se lasă deoparte 30 de minute.
Scoateți friptura din punga de plastic și aruncați marinada. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu.
Puneți friptura și gătiți timp de aproximativ 15 minute, răsturnând la jumătate. Asigurați-vă că nu arde. Reduceți căldura dacă aveți nevoie. Lăsați deoparte 10 minute înainte de a tăia. Tăiați-l subțire împotriva bobului. Apoi tocați feliile în bucăți de mărimea mușcăturii.
Adăugați avocado tocat într-un castron împreună cu sucul de 1 lime și 1/2 linguriță de sare. Pasează-l cu o furculiță până devine cremos.
Încălziți fasolea prăjită într-o tigaie mică.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.