Cina in seara asta: gnocchi de dovlecei cu sos de carne

Cina in seara asta: Squash Gnocchi cu sos de carne este un fără lactate felul principal. O porție conține 628 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, conserve de roșii, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: Hominy de dovlecei și ciuperci, Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară, și Cina În Seara Asta: Risotto De Dovleac De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați dovlecelul într-o tigaie, acoperiți cu folie și introduceți-l în cuptor. Gatiti o ora.
Între timp, aruncați carnea de porc și carnea de vită într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, rupand bucatile cu o lingura de lemn, pana se rumenesc.
Între timp, uleiul într-o oală mare la foc mediu, se adauga ceapa, si se fierbe pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute. Aruncați roșiile cu sucurile, apoi reduceți focul și fierbeți la foc mic.
Se toarnă cât mai multă grăsime din carne și apoi se adaugă în oală.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Când dovleceii sunt gata, scoateți carnea și puneți-o într-un castron mare. Mash cu un masher de cartofi pentru câteva minute.
Adăugați ouăle și mai amestecați.
Adăugați făina și lucrați-o cu mâinile, până când formează un aluat moale.
Cu o lingură, scoateți niște aluat și folosiți o a doua lingură pentru a elimina aluatul în apa clocotită. Gatiti pana cand gnocchi se ridica in varful apei si transferati-l pe un platou cald. Repetați cu restul de aluat.
Serviți sosul peste gnocchi și condimentați cu sare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.