O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.07 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, mazăre, napi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați ensaladilla rusa, cum se face ensaladilla rusa | salată spaniolă, Cina In Seara Asta: Pad Vezi Ew, și Cina În Seara Asta: Scoici De Dafin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți oala mare cu coșul cu aburi până la jumătate cu apă. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Toate legumele trebuie să fie gatiti separat pana cand se inmoaie. Cartofii vor dura aproximativ șapte minute. Napii și morcovii vor dura aproximativ cinci minute. Fasolea va dura patru minute. Mazărea congelată durează un minut. În cele din urmă, sfecla durează aproximativ opt minute. Când fiecare este gata, transferați într-un castron mare, așteptați-vă la bătăi. Puneți-le deoparte într-un alt castron. Poate fi necesar să adăugați mai multă apă în oală în timpul acestui proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Nap
Sifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lasă totul să se răcească timp de cinci minute. Apoi aruncați cartofi, napi, morcovi, fasole verde și mazăre împreună. Îndoiți maioneza. Condimentează cu sare și piper după gust.