Cina in seara asta: creveți Curry roșu cu busuioc

Reteta cina in seara asta: creveți curry roșu cu busuioc este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 101 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 134 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de busuioc, ulei, pastă de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Goan Creveți Curry, Cina în seara asta: Curry de creveți de migdale începători cu roșii, și Cina în seara asta: creveți de usturoi cu busuioc, roșii și fulgi de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați pasta de curry și uleiul pentru a face o marinată. Aruncați cu creveții pentru a acoperi bine.
Între timp, preîncălziți un cazan la foc mare. Aranjați creveții pe o foaie de copt. Se fierbe pe o parte până se fierbe, 2-3 minute.
Înfășurați creveții pe frigarui cu frunze de busuioc sau pur și simplu aruncați-i împreună și serviți cu orez alb.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.