Cina In Seara Asta: Chilaquiles Verdes
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 521 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți tomatillos, înlocuiți stocul de legume, jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Chilaquiles Verdes, Etichetă: Chilaquiles Verdes, și Chilaquiles Verdes cu ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați tomatillos și ardei iute verzi sub un broiler foarte fierbinte și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când sunt prăjite și înnegrite în pete, aproximativ 10-12 minute.
Transferați totul într-un blender și amestecați într-un pur și neted.
Într-o oală mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul peste mediu și gătiți ceapa până devine aurie, aproximativ 7 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut, apoi turnați în tomatillo pur apokroume. Se aduce la fierbere, apoi se amestecă bulionul și crema. Condimentează după gust cu sare, apoi adaugă coriandru sau epazot și readuce la fierbere. Opriți căldura.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 km F. Aranjați chipsurile pe un vas de copt de 13x9, apoi turnați sosul peste ele, apăsând ușor chipsurile pentru a vă asigura că sunt acoperite cu sos.
Se presară brânza deasupra și se coace până se clocotește și se rumenesc ușor pe margini, aproximativ 15 minute.
Serviți imediat înainte ca chipsurile să se înmoaie.