Cina in seara asta: caserola Verde Chile Hominy cu Chorizo

Cina in seara asta: Green Chile Hominy caserola cu Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 446 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, coriandru, piper cayenne măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 291 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: orez cu Chorizo, creveți și măsline verzi, Cina în seara asta: salată de cartofi Fingerling cu Chile verde-Salsa Cilantro, și Cina în seara asta: Hominy de dovlecei și ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime și puneți chiles poblano pe o foaie mică de copt. Se fierbe, întorcându-se ocazional, până se înnegrește pe toate părțile (alternativ, puteți înnegri ardeii iute direct pe flacăra deschisă a arzătorului cu gaz). Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și setați cuptorul la 350 F.
Transferați ardeii iute în castron și acoperiți cu prosop de bucătărie sau farfurie. După 10 minute, îndepărtați pielea, tulpina și semințele. Clătiți și uscați carnea.
Tăiați în zaruri de 1/2 inch.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F. În tigaia din fontă de 10 inci, încălziți uleiul vegetal până la sclipire.
Adăugați chorizo și gătiți, despărțindu-vă până se sfărâmă și amestecând ocazional, până se rumenesc și crocant, 8-10 minute.
Îndepărtați cu lingura cu fante pe farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge și turnați toate, cu excepția uneigrăsime de linguriță din tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, cu un minut mai mult.
Adăugați chimenul, cayenne, Chile poblano tăiate cubulețe și chorizo și amestecați pentru a combina.
Adăugați hominy, smântână, coriandru, suc de lămâie și jumătate de brânză. Se amestecă până se combină bine, apoi se condimentează după gust cu sare și piper. Se acoperă cu brânza rămasă și se coace până se rumenesc și se clocotește, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire.