Cina In Seara Asta: Adobong Na Manok
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, ulei de canolan, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Adobong Manok sa Patis, Pui Filipinez Adobo (Adobong Manok), și Adobong Paa Nang Manok (picioare de pui Adobo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puiul, separând puiul în picioare, coapse și sâni.
Tăiați fiecare dintre aceste bucăți în jumătate, folosind un cuțit greu.
Turnați uleiul într-un cuptor olandez mare sau o oală grea. Întoarceți focul la mediu-mare. Aruncați usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați puiul, oțetul, sosul de soia, boabele de piper, frunzele de dafin și 1/4 cană de apă. Se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se reduce focul la mediu-mic. Gatiti 20 de minute.
Scoateți bucățile de pui. Întoarceți focul la mediu și reduceți sosul pentru câteva minute. Aruncați puiul înapoi și amestecați până când este acoperit.
Se servește cu orez și se condimentează cu sare după gust.