Cina De Varză Neumplută

Cina De Varză Neumplută
Cina de varză neumplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de vită măcinată, orez instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina De Varză Neumplută, Varză Neumplută Cu O Oală, și Varză Neumplută.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa, un sezon d cu praf de usturoi și piper; gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Scurgeți excesul de grăsime.
4
Se toarnă bulionul de vită și supa de ceapă se amestecă în tigaie cu carnea de vită și se amestecă pentru a se amesteca. Aduceți la fierbere, apoi adăugați cocktailul de orez, varză și suc de legume. Se amestecă împreună, apoi se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 30 de minute, sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista