Cina De Tigaie Cu Cotlet De Porc

Cina De Tigaie Cu Cotlet De Porc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Cina de tigaie cu cotlet de porc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,49 USD pe porție. O porție conține 481 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, cotlet de coaste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cina de cotlet de porc pentru doi, Cina Cu Cotlet De Porc, și Cina Cu Cotlet De Porc.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bulion, cartofi, morcovi și ceapă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când legumele sunt fragede și carnea de porc este ușor roz atunci când este tăiată lângă os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista