Cina De Tigaie Cu Cotlet De Porc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Cina de tigaie cu cotlet de porc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,49 USD pe porție. O porție conține 481 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, cotlet de coaste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cina de cotlet de porc pentru doi, Cina Cu Cotlet De Porc, și Cina Cu Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Adăugați bulion, cartofi, morcovi și ceapă în tigaie.
Se presară sare și piper.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când legumele sunt fragede și carnea de porc este ușor roz atunci când este tăiată lângă os.