Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cina de pui de la fermă. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă aveți morcovi pentru copii, bulion de pui, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez brun ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cina De Pui De Fermă, Cina La Fermă, și Supă De Pui De Fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și piperul într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei bucăți. Scuturați ușor excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu Grosier
3
Se încălzește pansamentul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați puiul, carnea-părțile în jos; gătiți 5 până la 6 min. sau până se rumenesc. Rândul său, de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați morcovi, ceapă și 1 cană bulion; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 20 min. sau până când puiul este gata (165F). Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Puneți orezul pe platou. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta puiul și legumele din tigaie; așezați peste orez. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați Neufchatel și bulionul rămas în lichidul rămas în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 5 min. sau până când Neufchatel este topit și sosul este bine amestecat, amestecând constant. Se fierbe la foc mediu-mic 3 până la 5 min. sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional. Se toarna peste pui si legume; top cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Neufchatel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)