Cina De Pui De Fermă

Cina De Pui De Fermă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cina de pui de la fermă. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă aveți morcovi pentru copii, bulion de pui, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez brun ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cina De Pui De Fermă, Cina La Fermă, și Supă De Pui De Fermă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și piperul într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei bucăți. Scuturați ușor excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Se încălzește pansamentul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați puiul, carnea-părțile în jos; gătiți 5 până la 6 min. sau până se rumenesc. Rândul său, de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Adăugați morcovi, ceapă și 1 cană bulion; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 20 min. sau până când puiul este gata (165F). Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Puneți orezul pe platou. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta puiul și legumele din tigaie; așezați peste orez. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați Neufchatel și bulionul rămas în lichidul rămas în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 5 min. sau până când Neufchatel este topit și sosul este bine amestecat, amestecând constant. Se fierbe la foc mediu-mic 3 până la 5 min. sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional. Se toarna peste pui si legume; top cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat1 Cutie (225 G) De Topping Bătut COOL WHIP Lite®, Decongelat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista