Cina de porc și varză murată este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 641 calorii, 52G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bulion de pui, frunze de dafin, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: cotlet de porc sotate cu varza murata, Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată, și Cina cu carne de vită și varză murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta de 9 inci pana cand este crocanta; scurgeți pe prosoape de hârtie. Se sfărâmă și se lasă deoparte, rezervând 1 1/2 linguri picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Saut ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați varza murată, morcovul, zahărul și slănina mărunțită, amestecând ușor până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Grăsime De Porc înapoi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Combinați boabele de piper, cuișoarele și frunza de dafin pe o cantitate mică de pânză de brânză și legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
5
Așezați punga de pânză de brânză în tigaie și acoperiți complet cu amestec de varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă bulion de pui și vin peste amestecul de varză murată; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Așezați cartofii, Cotletele de porc și cârnații uniform peste varză murată. Acoperiți și fierbeți 1 oră. Aruncați punga de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
8
Pentru a servi, așezați amestecul de varză murată pe un platou cald de servire. Aranjați Cotletele de porc, cârnații și cartofii deasupra varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi