Cina De Porc Prăjită Cu O Singură Tigaie
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cina de porc prăjită cu o singură tigaie ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 401 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pansament lite catalina, filete de porc, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina De Porc Cu Usturoi Prăjit, Cina De Porc Cu Usturoi Prăjit, și Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Aruncați legumele cu pansament și 1/2 linguriță. cimbru; răspândit pe partea de jos a tigaie 15x10x1-inch pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 10 min. Între timp, amestecați amestecul de umplutură și apă doar până se amestecă.
Tăiați fiecare filet în diagonală în treimi. Lingură amestec de legume pe părțile laterale ale tigaiei. Lingura umplutura jos centrul de tigaie; top cu carne și cimbru rămas.
Coaceți 45 min. sau până când carnea este gata (145F).
Lăsați carnea să stea 3 min. înainte de a servi cu legumele.