Cina De Cotlet De Porc De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina cu cotlet de porc de arțar. O porție conține 656 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 5 și costă $3.32 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sirop cu aromă de arțar, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina de cotlet de porc pentru doi, Cina Cu Cotlet De Porc, și Cina Cu Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc in ulei pana se rumenesc pe ambele parti.
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie unsă de 15x10x1 inci.
Se presară sare și piper. Aranjați cartofi dulci în jurul cotletelor de porc. Acoperiți cu folie.
Mutați Cotletele de porc și cartofii dulci într-o parte a tigaiei; scurgeți și aruncați picăturile. Separați aluatul în 5 biscuiți; aranjați în tigaie lângă Cotletele de porc și cartofii.
Stropiți siropul peste Cotletele de porc, cartofii și biscuiții.
Coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când biscuiții sunt maronii aurii și Cotletele de porc nu mai sunt roz, iar termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°. pentru a servi, puneți lichidul în tigaie peste Cotletele de porc și cartofii dulci. Dacă doriți, periați biscuiții cu sirop suplimentar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.