Cimbru-pui prăjit cu legume

Cimbru-pui prăjit cu legume
Puiul prăjit cu cimbru cu legume este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Prăjite Cu Cimbru, Legume Prăjite Cu Cimbru, și Legume Prăjite Cu Lămâie Și Cimbru Cu Paste.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F. îndoiți aripile puiului pe spate, astfel încât vârfurile să se atingă. S-ar putea să existe puțină rezistență, dar odată ce vor fi în această poziție, vor rămâne. Legați picioarele de coadă cu sfoară sau folosiți frigarui; dacă coada lipsește, legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie de prăjire superficială, așezați puiul cu pieptul în sus. Introduceți un termometru pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în partea cea mai groasă a coapsei interioare și să nu atingă osul. Pui prăjit descoperit 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
CarneCarne
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
În timp ce puiul se prăjește, curățați morcovii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
4
Tăiați țelina în bucăți de 1 inch. Frecați bine cartofii cu o perie de legume sau curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 1/2 inch. Curățați ceapa și tăiați-o în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
țelinățelină
CeapăCeapă
5
Scoateți puiul din cuptor. Aranjați morcovii, țelina, cartofii și ceapa în jurul puiului. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți untul la foc mic doar până se topește. (Sau așezați untul într-un castron mic cu microunde; acoperiți cu un prosop de hârtie cu microunde și cuptorul cu microunde la 10 până la 20 de secunde sau până se topește.) Amestecați cimbrul în unt, apoi stropiți peste pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
CuptorCuptor
6
Acoperiți puiul și legumele cu folie; prăjiți cu 45 până la 60 de minute mai mult sau până când termometrul citește 180 F și legumele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță. Sau verificați dacă sunt coapte mișcând picioarele; dacă se mișcă ușor, puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Scoateți legumele din tigaie și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi în timp ce sculptați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Așezați puiul, pieptul în sus și cu picioarele la dreapta dacă sunteți dreptaci sau la stânga dacă sunteți stângaci, pe tăbliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Scoateți legăturile de pe picioare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista