Cimbru, lămâie și pâine scurtă de sare de mare

Cimbru, lămâie și pâine scurtă de sare de mare
Cimbru, lămâie și sare de mare Shortbread este un vegetarian rețetă cu 26 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți cimbru, făină, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Cimbru, lămâie și pâine scurtă de sare de mare, Fursecuri Cu Lămâie-Cimbru, și Fursecuri Cu Cimbru De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, sarea, coaja de lămâie și cimbru împreună într-un castron mediu. Cu vârful degetelor, frecați untul în ingredientele uscate până se formează un amestec grosier și sfărâmicios. Amestecați oul ușor bătut, gălbenușurile și apa împreună. Rezervați 1 lingură de amestec de ouă pentru periaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți o fântână în centrul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați amestecul de ouă rămas și amestecați împreună cu mâinile fără a frământa aluatul împreună; aluatul va arăta puțin sfărâmicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați aluatul împreună o dată sau de două ori, doar până se lipeste. Apăsați aluatul într-un disc de 1 inch, înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
OuăOuă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F și tapetați fundul unei foi de copt cu hârtie pergament sau un covor antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Scoateți aluatul din frigider, desfaceți-l și așezați-l pe o suprafață de lucru înmuiată. Apăsați aluatul într-un dreptunghi de 6 pe 5 inci. Cu un sucitor, rulați aluatul într-un dreptunghi mai mare de 10 pe 7 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Tăiați aluatul în jumătate, formând două bucăți de 5 pe 7 inci. Folosind o roată de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați în benzi late de 1/2 inch. Așezați cu grijă prăjiturile pe foaia de copt pregătită lăsând puțin spațiu între fiecare prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
7
Ungeți blaturile cu amestecul de ouă rezervat și presărați puțină sare de mare grosieră deasupra. Apăsați ușor sarea pe suprafața fiecărui cookie, astfel încât să nu cadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
8
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați într-un suport de răcire și serviți cald sau la temperatura camerei. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
De la coacerea savuroasă: rețete calde și inspiratoare pentru produse de patiserie crocante, sfărâmicioase, Fulgioase byMary Cech. Text copyright 2009 de Mary Cech; fotografii copyright 2009 de Noel Barnhurst. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții26
Scor De Sănătate0
Revista