Cimbru, lămâie și pâine scurtă de sare de mare
Cimbru, lămâie și sare de mare Shortbread este un vegetarian rețetă cu 26 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți cimbru, făină, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Cimbru, lămâie și pâine scurtă de sare de mare, Fursecuri Cu Lămâie-Cimbru, și Fursecuri Cu Cimbru De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, sarea, coaja de lămâie și cimbru împreună într-un castron mediu. Cu vârful degetelor, frecați untul în ingredientele uscate până se formează un amestec grosier și sfărâmicios. Amestecați oul ușor bătut, gălbenușurile și apa împreună. Rezervați 1 lingură de amestec de ouă pentru periaj.
Faceți o fântână în centrul făinii.
Adăugați amestecul de ouă rămas și amestecați împreună cu mâinile fără a frământa aluatul împreună; aluatul va arăta puțin sfărâmicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați aluatul împreună o dată sau de două ori, doar până se lipeste. Apăsați aluatul într-un disc de 1 inch, înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 1/2 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F și tapetați fundul unei foi de copt cu hârtie pergament sau un covor antiaderent.
Scoateți aluatul din frigider, desfaceți-l și așezați-l pe o suprafață de lucru înmuiată. Apăsați aluatul într-un dreptunghi de 6 pe 5 inci. Cu un sucitor, rulați aluatul într-un dreptunghi mai mare de 10 pe 7 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Tăiați aluatul în jumătate, formând două bucăți de 5 pe 7 inci. Folosind o roată de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați în benzi late de 1/2 inch. Așezați cu grijă prăjiturile pe foaia de copt pregătită lăsând puțin spațiu între fiecare prăjitură.
Ungeți blaturile cu amestecul de ouă rezervat și presărați puțină sare de mare grosieră deasupra. Apăsați ușor sarea pe suprafața fiecărui cookie, astfel încât să nu cadă.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Transferați într-un suport de răcire și serviți cald sau la temperatura camerei. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.
De la coacerea savuroasă: rețete calde și inspiratoare pentru produse de patiserie crocante, sfărâmicioase, Fulgioase byMary Cech. Text copyright 2009 de Mary Cech; fotografii copyright 2009 de Noel Barnhurst. Publicat de Chronicle Books LLC.