Cimbru De Cimbru

Cimbru De Cimbru
Cimpoiul de cimbru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 55 de porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de asiago, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cimbru De Cimbru, Goug emplemorres, și Gougeres pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 2 foi mari de coacere cu hârtie pergament. Aduceți untși 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați făină, cayenne și sare; se amestecă energic pentru a se amesteca.Reveniți la căldură; se amestecă energic peste mediu până când amestecul formează o bilă și se formează o peliculă subțire și uscată pe fundul și părțile laterale ale tigaiei,aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați amestecul într-un standmixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
5
Adăugați 1 cană Gruyulincrucrore, Asiago și 2 lingurițe de cimbru;bate la viteză mică pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Brânză AsiagoBrânză Asiago
CimbruCimbru
6
Adăugați 4 ouă, pe rând, încorporând complet fiecare ou între adaosuri și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie potrivită cu un vârf de 1/2" sau o pungă de plastic cu 1/2" tăiată în diagonală din 1 colț. Aluat de țeavă pe foi de copt pregătite în runde de 1" -1 1/4", distanțate la 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
8
Bateți oul rămas CU1 lingură de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Periați ușor spălarea ouălor peste runde, bătând în jos până laformează vârfuri rotunjite.
10
Se presara cu ramase3 linguri Gruyulincroyre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
11
Garnisiți fiecare cu câtevafrunze de cimbru.
12
Coaceți goug arcres până când sunt umflate și maro auriu și centrele sunt gătite, dar încă umede, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lasă să se răcească ușorși serviți. Faceți înainte: se poate face 1 lunăînainte.
14
Lăsați să se răcească complet. Păstrați congelatorul etanș la aer. Reîncălziți în cuptorul 325 F până la cald, 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista