Cimbru De Cimbru
Cimpoiul de cimbru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 55 de porții cu 35 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de asiago, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cimbru De Cimbru, Goug emplemorres, și Gougeres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 2 foi mari de coacere cu hârtie pergament. Aduceți untși 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați făină, cayenne și sare; se amestecă energic pentru a se amesteca.Reveniți la căldură; se amestecă energic peste mediu până când amestecul formează o bilă și se formează o peliculă subțire și uscată pe fundul și părțile laterale ale tigaiei,aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul într-un standmixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Adăugați 1 cană Gruyulincrucrore, Asiago și 2 lingurițe de cimbru;bate la viteză mică pentru a se amesteca.
Adăugați 4 ouă, pe rând, încorporând complet fiecare ou între adaosuri și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie potrivită cu un vârf de 1/2" sau o pungă de plastic cu 1/2" tăiată în diagonală din 1 colț. Aluat de țeavă pe foi de copt pregătite în runde de 1" -1 1/4", distanțate la 1".
Bateți oul rămas CU1 lingură de apă într-un castron mic.
Periați ușor spălarea ouălor peste runde, bătând în jos până laformează vârfuri rotunjite.
Se presara cu ramase3 linguri Gruyulincroyre.
Garnisiți fiecare cu câtevafrunze de cimbru.
Coaceți goug arcres până când sunt umflate și maro auriu și centrele sunt gătite, dar încă umede, 20-25 de minute.
Lasă să se răcească ușorși serviți. Faceți înainte: se poate face 1 lunăînainte.
Lăsați să se răcească complet. Păstrați congelatorul etanș la aer. Reîncălziți în cuptorul 325 F până la cald, 10-15 minute.