Supă de țelină cu mere și brânză albastră
Supa de țelină cu mere și brânză albastră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 177 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, măr Granny smith, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rădăcină de țelină cu mere, nuci și brânză albastră, Cremă de supă de țelină cu paie de brânză albastră, și Supă de rădăcină de țelină pur și simplu cu mere caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați țelina în 1-in. bucăți. Într-o oală mare, fierbeți țelina și ceapa cu bulion, acoperite, până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti marul, amestecand ocazional, pana se caramelizeaza, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Lucrând în loturi, amestecați țelina într-un blender și rotiți până se omogenizează, aproximativ 2 minute pe lot. Se amestecă jumătate și jumătate și se condimentează cu sare și piper. Se toarnă supa în boluri și se presară pătrunjel, măr rezervat și brânză.