Cifre De Afaceri Din Carne De Vită (Empanadas)

Cifre De Afaceri Din Carne De Vită (Empanadas)
Cifrele de afaceri de carne de vită (Empanadas) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 561 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de piper, carne de vită măcinată, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Empanadas-Cifre De Afaceri De Carne De Vită, Empanadas de Honoro (cifre de afaceri de carne de vită), și Cifre De Afaceri De Roșii Dulci (Empanadas).

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Familia Torres Coronas Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Familia Torres Coronas Tempranillo
Familia Torres Coronas Tempranillo
86% Tempranillo, 14% Cabernet SauvignonCuloare subtilă de cireș cu tonuri roșii de cărămidă. Aromă elegantă, care arată un echilibru delicat între notele varietale de fructe de pădure și lemn dulce și indicii picante de stejar. Palat bine rotunjit, cu taninuri varietale netede.Ideal cu carne, tocănițe, caserole și tradiționala noastră "paella". Perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista