Cidru de mere Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu Caramel sărat

Cidru de mere Sufganiyot (Hanukkah Donuts) cu Caramel sărat ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 34 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 544 calorii. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, unt de mere, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu caș de ghimbir-Tei, Chai Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu cremă de unt de dovleac portocaliu, și Sufganiyot Mexican glazurat cu ciocolată caldă (gogoși Hanukkah) cu umplutură de Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2 1/2 căni de făină, scorțișoara, sarea și nucșoara într-un castron mare și bateți pentru a aera și combina; pune deoparte. Înveliți un al doilea castron mare cu ulei vegetal; pus deoparte.
Așezați drojdia și 1 linguriță de zahăr într-un castron mediu.
Se încălzește 1/2 cană de cidru de mere până se încălzește, între 105 F și 115 F.
Se adaugă la drojdie și zahăr și se amestecă pentru a se combina.
Lăsați să stea până când amestecul se spumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr, restul de 1/4 cană de cidru de mere, gălbenușuri de ou, unt de mere și vanilie în amestecul de drojdie și bateți pentru a combina.
Adăugați acest amestec în amestecul de făină rezervat și amestecați cu o lingură de lemn până când aluatul se reunește și începe să formeze o bilă.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Împrăștiați bucățile de unt peste aluat și frământați până când untul este complet încorporat și aluatul este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 6 până la 8 minute.
Combinați zahărul, apa și sarea într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând des până când zahărul s-a dizolvat complet. Continuați să fierbeți, învârtind tigaia ocazional (dar nu amestecând), până când amestecul capătă o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, turnați cu grijă smântâna și vanilia (amestecul se va bule și se va aburi) și amestecați până se combină uniform.
Transferați într-un castron mediu rezistent la căldură și lăsați caramelul să se răcească la temperatura camerei, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute înainte using.To finisaj: tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pus deoparte. Puneți aluatul, transferați-l pe o suprafață de lucru ușor făinată și întindeți-l până când are o grosime de aproximativ 1/4 inch. Folosind un tăietor rotund de 2-1 / 2 inci, ștampilați cât mai multe runde de aluat și așezați-le pe foaia de copt pregătită la aproximativ 1/4 inch distanță. Adunați resturile de aluat într-o bilă și întindeți-le și tăiați-le din nou. Aruncați resturile de aluat rămase.Acoperiți aluatul rotund cu folie de plastic sau un prosop umed.
Lăsați să crească într-un loc cald până la pufos și aproximativ 1/2 inch grosime, aproximativ 30 de minute.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu, până când temperatura ajunge la 365 km f pe un termometru pentru bomboane/grăsimi. Între timp, așezați o grătar peste o a doua foaie de copt; pus deoparte.
Așezați zahărul într-un castron mare; pune deoparte.
Transferați caramelul răcit într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inch; pus deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 4 rondele de aluat și prăjiți până se rumenesc, răsturnând la jumătate, aproximativ 2 minute în total. (Dacă apar bule de aer în gogoși, străpungeți-le cu vârful unui cuțit.)
Scoateți gogoșile cu o lingură cu fante pe raft.
Adăugați încă 4 runde de aluat în ulei. În timp ce aceste runde de aluat se prăjesc, folosiți clești pentru a transfera primele 4 gogoși (încă fierbinți) în vasul cu zahăr. Aruncați pentru a acoperi zahărul, apoi reveniți la grătar. Repetați prăjirea și zahărulacoperirea rundelor de aluat rămase.Când gogoșile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, folosiți un cuțit pentru a perfora partea fiecăruia pentru a forma un buzunar în centru.
Așezați vârful pungii de conducte în buzunar și pipați aproximativ 1 linguriță de caramel în interior.
Se servește cald sau la temperatura camerei.