Cidru De Mere Snickerdoodles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cidru de mere Snickerdoodles. Această rețetă servește 18 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cremă de tartru, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Cidru De Mere Snickerdoodles, Cidru De Mere Fără Gluten Snickerdoodles, și Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți cidrul într-o tigaie medie la foc mediu-mare până când ajunge la fierbere. Continuați să gătiți până la sirop și reduceți la aproximativ 2 linguri, 12 până la 14 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Bateti faina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea intr-un bol mediu pana se omogenizeaza. Bateți untul cu 1/2 cană de zahăr granulat și zahărul brun deschis într-un bol separat la viteză medie-mare până la pufos și neted, 2 până la 3 minute. Bateți cidrul redus și oul (amestecul poate părea ușor coagulat). Se amestecă amestecul de făină și 1/4 cană din chipsurile de mere tocate până se combină.
Amestecați restul de 3 linguri de zahăr granulat, 2 linguri de chipsuri de mere tocate și condimentul de plăcintă cu mere într-un bol mic.
Rotiți linguri de aluat în bile, folosind mâinile ușor umezite dacă aluatul este prea lipicios, apoi rulați în amestecul de zahăr condimentat.
Așezați bilele de aluat la 3 centimetri distanță pe foi de copt negrease și deasupra cu câteva bucăți de chipsuri întregi de mere.
Coaceți până când marginile sunt doar setate, dar centrele sunt încă moi, 11 până la 13 minute, rotind tigăile la jumătatea timpului de coacere. Se răcește 2 până la 3 minute pe foaia de copt, apoi se transferă într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.