Ciabatta

Ciabatta
Ciabatta ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 740 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 de ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de boabe de grâu crăpate, drojdie activă, sare ozs/11 gs și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ciabatta, Ciabatta, și Ciabatta pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În28 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista