Chutney De Sfeclă

Chutney De Sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Chutney de sfeclă. Această rețetă face 9 porții cu 89 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ceapă, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chutney De Sfeclă, Chutney De Sfeclă, și Chutney De Sfeclă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie grelăpeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2
Adăugați ceapa roșie tocatăși cuburi de sfeclă. Gatiti pana cand ceapa este frageda, dar nu se rumeneste, amestecand frecvent, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SfeclăSfeclă
3
Adăugați 1/2 cană de apă. Creșteți căldura la mare și fierbeți până când amestecul este gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Adăugați oțet, stafide, zahăr,ghimbir, semințe de muștar și un vârf de semințe de chimen.Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până lacuburile de sfeclă sunt fragede și chutney-ul este gros,amestecând des, aproximativ 8 minute. Condimenteazăgust cu sare și piper. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
StafideStafide
OțetOțet
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista