Chutney de rubarbă Gingered este un fără gluten și vegan rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, boia de ardei, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Chutney De Smochine Cu Afine, Chutney De Piersici Cu Ghimbir, și Chutney De Morcovi Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se îngroașă.